Rakennesuunnittelu uudiskohteisiin sekä korjausrakentamiseen Paraisilla ja Varsinais-Suomessa

Ota yhteyttä ja kysy lisää

J-Rak Oy Ab tarjoaa ammattitaitoista rakennesuunnittelua Paraisilla ja Varsinais-Suomessa. Teemme muun muassa runkojärjestelmien ja -materiaalien valinnat ja lujuustarkastukset, rakenteiden suunnittelun ja erilaiset rakennusfysikaaliset ja käyttöikään liittyvät selvitykset. Meiltä saat asiantuntevan rakennetekniikan suunnittelun sekä uudiskohteisiin että korjausrakentamiseen.

Ammattitaitoista rakennesuunnittelua kokemuksella

Teemme rakennesuunnittelua kokemuksen tuomalla varmuudella ja vankalla ammattitaidolla. Toteutamme rakennesuunnittelun betoni-, teräs- ja puurakenteisiin. Rakennesuunnitelmat sisältävät lujuuslaskelmat, jotka osoittavat kantavien rakenteiden kestävyyden, sekä täsmälliset piirustukset rakennuksen rakenteista mittoineen ja leikkauksineen. Piirustuksissa esitetään myös detaljeja esimerkiksi rakennuksen kiinnikkeistä sekä lämmön- ja vedeneristysratkaisuista. Laadukkaan rakennesuunnittelun pohjalta rakennuksen rakentaminen sujuu ongelmitta!

Kauttamme tilaat rakennesuunnittelun esimerkiksi talopakettien perustuksille. Piirrämme paalukartat, perustuksen mittakuvan sekä kaikki rakennuksen rakenteiden leikkaukset ja detaljit. Toteutamme myös ontelolaattojen suunnittelut ja mittalaput.

Korjausrakentamiseen ja uudisrakennuskohteisiin

Teemme rakennesuunnittelua sekä korjaus- että uudiskohteisiin. Vaativissa olosuhteissa työskentely on erikoisalaamme. Voit siis huoletta kääntyä puoleemme erityistä ammattitaitoa vaativissa tehtävissä. Teemme tarvittaessa tiivistä yhteistyötä kohteesi arkkitehtien ja muiden projektiin osallistuvien insinöörien kanssa luodaksemme yhdessä ratkaisuja, jotka ovat niin teknisesti kuin esteettisestikin korkealla tasolla. Rakennesuunnitelma antaa hyvän pohjan arkkitehdin suunnittelutyölle sekä uudis- että korjausrakentamisessa.

Autamme asiakasta koko rakennesuunnitteluprosessin ajan alusta loppuun tai konsultoimme vain tarvittavilta osin. Meiltä et saa pelkkää suunnitelmaa – saat palvelua!

Rakennesuunnittelua juuri sinun kohteeseesi

J-Rak Oy Ab:lta saat kokonaisvaltaisen rakennesuunnittelun lujuuslaskelmineen ja piirustuksineen niin uudiskohteisiin kuin korjausrakentamiseenkin Paraisilla sekä koko Varsinais-Suomessa. Kerromme mielellämme lisää tarjoamistamme palveluista. Ota yhteyttä!

Kysy lisää, kun tarvitset rakennuksen perustuksiin, runkoon tai rakenteisiin erikoistunutta osaajaa!

* Pakolliset kentät