Rakentamisen palvelut Paraisilla ja Varsinais-Suomessa

Ota yhteyttä ja kysy lisää

J-Rak Oy Ab Paraisilla Varsinais-Suomessa tarjoaa asiakkaiden tarpeisiin sopivat rakentamisen palvelut aina ammattitaidolla.
Teemme uudisrakentamista ja korjausrakentamista pääsääntöisesti yksityisille asiakkaille. Monipuolisen koulutuksen ja kokemuksen ansiosta toteutamme mitä erilaisimmat toiveet. Työskentelemme vaativissakin olosuhteissa. 

Uudisrakentaminen

Unelmoitko kivitalosta mantereella tai kenties puuhuvilasta saaristomaisissa olosuhteissa? Onko tuleva talosi arkkitehdin suunnittelema vai talopaketti? Me teemme uuden kotisi sinulle avaimet käteen -periaatteella ja juuri toiveidesi mukaan. Meillä on pitkä kokemus uudisrakentamisesta, ja toteutamme tällaiset projektit lattiasta kattoon, olipa kyse sitten valmistalosta tai juuri sinulle räätälöidystä ratkaisusta. 


Rakentamisen palveluihimme kuuluvat niin rakennusten perustusten tekeminen, muuraukset, lattioiden kattojen ja yläpohjien eristystyöt kuin esimerkiksi ikkunoiden ja ovien asentaminen. Kohteitamme ovat monenlaiset rakennukset, kuten omakotitalot, mökit, saunat, autotallit ja hallit. Ota yhteyttä, kun kaipaat luotettavaa ja kokenutta rakentajaa!

Korjausrakentaminen

Monipuolisiin palveluihimme kuuluu myös korjausrakentaminen. Yrityksemme tekee niin ulkovuorikorjaukset ja kattoremontit kuin pienet ja suuret sisäremontitkin. Pintaremontit voivat pitää sisällään kylpyhuoneremontin, lattioiden, kattojen tai seinäpintojen uusimisen tai uuden keittiön rakentamisen. Vaihdamme myös esimerkiksi portaat, ikkunat tai ovet uusiin. Teemme saneeraukset joko koko taloon tai esimerkiksi pelkästään märkätiloihin. 


Olemme korjausrakentamisen ammattilaisia, joten voit huoletta antaa meidän suunnitella ja toteuttaa talosi, mökkisi, saunasi, autotallisi tai hallisi saneerauksen!

Rakentamisen kaikki palvelut samasta paikasta

J-Rak Oy Ab tarjoaa uudis- ja korjausrakentamisen palvelut yhdeltä luukulta. Suunnittelemme ja rakennamme unelmiesi talon, kokoamme talopaketit ja remontoimme saneerausta edellyttävän kohteesi Paraisilla ja Varsinais-Suomessa. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää rakentamisen palveluistamme.

Ota yhteyttä, kun haluat rakentaa ammattilaisen kanssa!

* Pakolliset kentät