Rakennussuunnittelu sekä lupakuvat Paraisilla ja Varsinais-Suomessa

Ota yhteyttä ja kysy lisää

J-Rak Oy Ab:lla on yli kymmenen vuoden kokemus vaativistakin rakennussuunnittelun tehtävistä. Tarjoamme luotettavaa ja asiakkaan tarpeista lähtevää rakennussuunnittelua korjaus- ja uudisrakennuskohteisiin Paraisilla ja Varsinais-Suomessa. Hoidamme koko rakennussuunnittelun projektin alusta loppuun toiveidesi mukaan tai tarvittaessa osia kokonaisuudesta. Ammattilaisen tekemien rakennussuunnitelmien pohjalta saat luotettavat lupakuvat erilaisten rakennuslupien hakemiseen. Hyvin suunniteltu on ehdottomasti puoliksi tehty!

Rakennussuunnittelu ja lupakuvat alan asiantuntijalta

Toteutamme rakennussuunnittelua vahvalla asiantuntijuudella. Rakennussuunnittelu on merkittävässä asemassa rakennuksen rakentamista suunniteltaessa, sillä sen pohjalta luodaan lupakuvat, joilla haetaan luvat rakennuksen rakentamiseen.

Rakennussuunnittelun tarkoituksena on luoda suunnitelmat rakennukselle, joka on käyttötarkoituksessaan erinomaisen toimiva ja joka vastaa kaikilta osin haluttua laatutasoa, mutta joka myös täyttää lakien ja määräysten asettamat vaatimukset.

Rakennussuunnittelussa otetaan huomioon rakennuksen sijainti, ulkoasu, rakenteet, tilat, tekniikka sekä varustetaso. Laadukkaan rakennussuunnitelman pohjalta saadaan luotettavat lupakuvat sekä voidaan toteuttaa täsmällinen rakennesuunnittelu. Suunnittelemme rakennusten pohjakuvat, leikkaukset sekä julkisivut toiveidesi mukaan monenlaisiin kohteisiin taloista autotalleihin ja ulkosaunoihin!

Olemme luotettava toimija, jolla on pitkä kokemus rakennussuunnittelusta, rakennesuunnittelusta ja rakentamista. Mitä ikinä ajattelitkin rakentaa, anna meidän auttaa sinua tekemään ideoistasi totta!

Itse suunniteltu tai pakettiratkaisu

Perhe, sen vaatimukset ja asumistottumukset luovat perustan oman talon suunnittelulle. Yhdessä osaavan suunnittelijan kanssa on mahdollista suunnitella juuri omia tarpeita vastaava talo. Suunnitelmat kannattaa tehdä huolella, sillä ratkaisut kantavat pitkälle tulevaisuuteen. Muutoksien tekeminen jälkikäteen voi olla kallista ja hankalaa. Talon rakentamisessa tarvitaan erilaisia ammattilaisten laatimia piirustuksia ja suunnitelmia. Osa näistä on viranomaisten vaatimia, osa muutoin edellytys onnistuneelle lopputulokselle.


Voimme yhdessä suunnitella talon pohjaratkaisun sekä ulkomuodon asiakkaan toiveiden mukaan. Talovalmistajien tarjoamat pohjat ovat ammattilaisten suunnittelemia, ja keskeiset ratkaisut on mietitty etukäteen asiakkaan puolesta. Valmiita talopohjia voi kuitenkin talotoimittajasta riippuen muokata omiin tarpeisiin sopivaksi. Me huolehdimme kaikista tarvittavista rakennussuunnittelun vaiheista, piirustuksista ja suunnitelmista sekä lupahakemuksista, päätit sitten suunnitella itse tai tilata talopaketin.

Rakennussuunnittelua juuri sinun toiveitasi kuunnellen

J-Rak Oy Ab tarjoaa yli kymmenen vuoden kokemuksella rakennussuunnittelun erilaisiin kohteisiin Paraisilla ja Varsinais-Suomessa. Meiltä saat täsmälliset ja asiantuntevat lupakuvat erilaisten rakennuslupien hakemiseen. Autamme, kun suunnittelet korjausrakentamista, uutta rakennusta tai talopaketin toteuttamista. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää suunnitelmistasi!

Ota yhteyttä, kun tarvitset suunnitteluapua talon tai talopaketin toteuttamiseksi!

* Pakolliset kentät