Konstruktionsplanering till ny- samt ombyggnationer i Pargas och Egentliga Finland

Ta kontakt och fråga mer

J-Rak Oy Ab erbjuder yrkeskunnig konstruktionsplanering i Pargas och Egentliga Finland. Vi tar hand om bland annat val av stomsystem och -material och hållfasthetsgranskningar, planering av konstruktioner och olika utredningar relaterade till byggnadsfysik och livslängd. Hos oss får du sakkunnig planering i konstruktionsteknik till både ny- och ombyggnationer.

Yrkeskunnig konstruktionsplanering med erfarenhet

Vi gör konstruktionsplanering med en erfarenhetsbaserad säkerhet och stark yrkeskunskap. Vi genomför konstruktionsplanering för betong-, stål- och träkonstruktioner. Konstruktionsplanerna innehåller hållfasthetsberäkningar som indikerar de bärande konstruktionernas hållfasthet, samt noggranna ritningar över byggnadens konstruktioner, inklusive mått och snitt. I ritningarna ges även detaljer över exempelvis byggnadens fästen samt värme- och vattenisoleringslösningar. Byggandet av en byggnad löper problemfritt med stöd av en högklassig konstruktionsplanering!


Via oss kan du beställa en konstruktionsplanering till exempelvis grunden för ett huspaket. Vi ritar pålningskartor, grundens måttritning samt alla snitt och detaljer för konstruktionerna i byggnaden. Vi tar även hand om planering och måttlappar av håldäckselement.

För om- och nybyggnationsprojekt

Vi erbjuder konstruktionsplanering både i om- och nybyggnationsprojekt. Arbete i krävande förhållanden är vår specialitet. Du kan med andra ord vända dig till oss med gott självförtroende i uppdrag som kräver specifik yrkeskunskap. Vid behov samarbetar vi nära med arkitekter och övriga ingenjörer som deltar i ditt projekt för att tillsammans skapa lösningar som är både tekniskt och estetiskt på en hög nivå. Konstruktionsplanen ger en god grund för arkitektens planeringsarbete både i ny- och ombyggnationer.


Vi hjälper kunden under hela konstruktionsplaneringsprocessen från början till slut eller konsulterar endast enligt behov. Hos oss får du inte bara en plan – du får service!

Konstruktionsplanering till just ditt projekt

Hos J-Rak Oy Ab får du en omfattande konstruktionsplanering med hållfasthetsberäkningar och ritningar både till ny- och ombyggnationer i Pargas och i hela Egentliga Finland. Vi berättar gärna mer om våra tjänster. Ta kontakt!

Fråga mer då du behöver en expert specialiserad i byggnadens grund, stomme eller konstruktioner!

* Obligatoriskt fält