Rakennusprojektisi vastaava työnjohtaja Paraisilla ja Varsinais-Suomessa

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Onnistunut rakennusurakka vaatii koko projektia valvovan vastaavan työnjohtajan sekä suunnittelutiimin saumattomasta yhteistyöstä vastaavan pääsuunnittelijan. J-Rak Oy Ab vetää rakennusprojektit ammattitaidolla ja yli kymmenen vuoden kokemuksella. Monipuolinen kokemuksemme rakentamisen suunnittelusta ja toteutuksesta luo erinomaiset edellytykset projektin onnistuneelle eteenpäin viemiselle. Tunnemme kaikki rakennusprojektin vaiheet kuin omat taskumme. Me olemme sinun urakkasi luotettava pääsuunnittelija, vastaava työnjohtaja ja projektipäällikkö!

Luotettava johto takaa onnistuneen lopputuloksen

Rakennusurakka on monivaiheinen projekti, jonka vetäminen vaatii ammattilaisen otteita. Rakentaminen on monen vaiheen ja monen ihmisen asiantuntemuksen summa. Vastaava työnjohtaja johtaa työmaata ja huolehtii työn laadusta alusta loppuun saakka, pienimpiä yksityiskohtia myöten. Vastaava työnjohtaja on myös vastuussa siitä, että työt tehdään rakennustyömaalla rakennusluvan ja rakentamismääräysten mukaisesti.


Jokaisessa rakennusprojektissa tulee myös olla pääsuunnittelija, joka vastaa suunnittelupaketin laadukkuudesta sekä johtaa projektin suunnittelutiimiä. Pääsuunnittelija myös varmistaa lähtötietojen ja suunnitelmien ristiriidattomuuden sekä yhteensopivuuden ja on vastuussa rakennuksen energiatodistuksista. 


Pitkän kokemuksemme avulla huolehdimme vaativatkin rakennusprojektisi onnistuneesti loppuun. Meille voit huoletta uskoa koko rakennusprojektisi johtamisen.

Oikeat tekijät joka projektiin

Rakentamisessa tarvitaan useiden eri ihmisten ammattitaitoa. Projektinjohtaja on se, joka hankkii rakennusprojektiin oikeat tekijät. Hän etsii toimittajat ja huolehtii arkkitehtien, lupaviranomaisten, rakentajien ja putkimiesten löytymisestä. Projektinvetäjällä on myös aikatauluvastuu, joten hän pitää puolestasi huolen siitä, että urakoinnissa kaikki tapahtuu sovitussa ajassa. Jätä projektinjohdolliset huolet meidän vastuullemme!

Rakennusprojekti maaliin ammattilaisen johdolla

J-Rak Oy Ab on erikoistunut projektinjohdollisiin tehtäviin. Toimimme rakennushankkeiden pääsuunnittelijana, vastaavana työnjohtajana ja projektipäällikkönä Paraisilla ja Varsinais-Suomessa yli kymmenen vuoden monipuolisella kokemuksella. Kysy lisää, kun kaipaat rakennusprojektillesi asiantuntevaa vetäjää!

Pyydä tarjous, kun tarvitset rakennusprojektillesi vetäjää!

* Pakolliset kentät