Byggnadsplanering samt tillståndsritningar i Pargas och Egentliga Finland

Ta kontakt och fråga mer

J-Rak Oy Ab har över tio år erfarenhet även i krävande byggnadsplaneringsuppdrag. Vi erbjuder pålitlig byggnadsplanering med utgångspunkt i kundens behov till om- och nybyggnationsprojekt i Pargas och Egentliga Finland. Vi sköter om hela byggnadsplaneringen från projektets början till slut enligt dina önskemål eller vid behov delar av helheten. På basis av professionellt gjorda byggnadsplaner får du pålitliga tillståndsritningar för att ansöka om olika bygglov. Välplanerat är definitivt halvt gjort!

Byggnadsplanering och tillståndsritningar av en expert

Vi genomför byggnadsplanering med stark expertis. Byggnadsplaneringen är i en central roll vid planering av byggandet av en byggnad eftersom tillståndsritningarna, som används vid ansökning av bygglov, skapas på basis av den.


Avsikten med byggnadsplaneringen är att skapa planer för en byggnad som fungerar utmärkt i sitt användningsområde och som på alla vis uppfyller den eftersökta kvalitetsnivån, men som även uppfyller de krav som ställts fram i lagar och bestämmelse.


I byggnadsplanering tas hänsyn till byggnadens läge, exteriör, konstruktioner, utrymmen, teknik samt utrustningsnivå. Med hjälp av en högklassig byggnadsplan erhålls pålitliga tillståndsritningar och en noggrann konstruktionsplanering. Vi planerar byggnaders planritningar, snitt samt fasader enligt dina önskemål för flera olika typers projekt; från hus till garage till utebastun!


Vi är en pålitlig aktör med lång erfarenhet i byggnadsplanering, konstruktionsplanering och byggnad. Vad än du tänkte bygga, låt oss hjälpa dig förverkliga dina idéer!

Själv planerat eller paketlösning

Familjen, dess behov och boendevanor skapar grunden för planeringen av det egna huset. Tillsammans med en kunnig planerare är det möjligt att planera ett hus som motsvarar just dina behov. Det lönar sig att göra planerna med omtanke, eftersom lösningarna sträcker sig långt fram i tiden. Att göra ändringar i efterhand kan vara dyrt och krångligt. I husbyggande behövs diverse ritningar och planer upprättade av experter. En del av dessa krävs av myndigheterna och en del för att annars åstadkomma ett lyckat slutresultat.


Vi kan tillsammans planera husets planlösning samt utseende enligt kundens önskemål. De planlösningar hustillverkarna erbjuder är planerade av experter och de centrala lösningarna är uttänkta på förhand för kunden. Färdiga planlösningar kan dock, beroende på husleverantören, bearbetas på basis av egna behov. Vi ser efter alla de nödvändiga stegen i byggnadsplaneringen, ritningar och planer samt tillståndsansökningar, vare sig du bestämt att planera själv eller beställa ett huspaket.

Byggnadsplanering enligt just dina önskemål

J-Rak Oy Ab erbjuder byggnadsplanering med över tio års erfarenhet till olika projekt i Pargas och Egentliga Finland. Hos oss får du exakta och sakkunniga tillståndsritningar för att ansöka om olika bygglov. Vi hjälper till då du planerar en ombyggnation, en ny byggnad eller implementering av ett huspaket. Ta kontakt så kan vi prata mer om dina planer!

Ta kontakt då du behöver planeringshjälp med ett hus eller ett huspaket!

* Obligatoriskt fält