Byggtjänster i Pargas och Egentliga Finland

Ta kontakt och fråga mer

J-Rak Oy Ab i Pargas i Egentliga Finland erbjuder byggtjänster enligt kundernas behov alltid med yrkeskunskap.
Vi erbjuder ny- och ombyggnation huvudsakligen till privata kunder. Tack vare vår mångsidiga utbildning och erfarenhet, förverkligar vi de mest avvikande önskemålen. Vi tjänar även i krävande förhållanden.

Nybyggnation

Drömmer du om ett stenhus på fastlandet eller kanske om en trävilla i arkipelagen? Är ditt kommande hus planerat av en arkitekt eller ett huspaket? Vi förser dig med ett nyckelfärdigt hus och just enligt dina önskemål. Vi har en lång erfarenhet i nybyggnation och genomför dessa projekt från golv till tak, vare sig det är frågan om ett prefabricerat hus eller en till dig skräddarsydd lösning.


Till våra byggtjänster hör bland annat byggnaders grundarbete, murningar, isolering av golv, tak och mellantak samt installering av fönster och dörrar. Vi arbetar med flera olika slags byggnader, exempelvis egnahemshus, stugor, bastun, garage och hallar. Ta kontakt då du saknar en pålitlig och erfaren byggare!

Ombyggnation

Till våra mångsidiga tjänster hör även ombyggnation. Vårt företag gör både reparationer av extern isolering och takrenoveringar såväl som mindre och större inomhusrenoveringar. Ytrenoveringar kan innehålla badrumsrenovering, ersättning av golv, tak eller väggytor eller byggandet av ett nytt kök. Vi byter även ut exempelvis trappor, fönster eller dörrar. Vi gör saneringar antingen i hela huset eller exempelvis endast i våtutrymmen.


Vi är experter i ombyggnation så du kan lugnt låta oss planera och genomföra saneringen av ditt hus, din stuga, din bastu, ditt garage eller din hall!

Alla byggtjänster på ett och samma ställe

J-Rak Oy Ab erbjuder ny- och ombyggnationstjänster vid ett och samma ställe. Vi planerar och bygger ditt drömhus, monterar huspaket och renoverar ditt projekt i krav av sanering i Pargas och Egentliga Finland. Ta kontakt så berättar vi mer om våra byggtjänster!

Ta kontakt då du vill bygga med en expert!

* Obligatoriskt fält