Konstruktionsplanering
och alla byggtjänster i Pargas och Egentliga Finland

Ta kontakt och fråga mer

J-Rak Oy Ab erbjuder omfattande planerings-, bygg- samt ansvariga arbetsledartjänster inom byggnadsbranschen i Pargas och hela Egentliga Finland. Vi är ett företag med en stark expertis och erfarenhet inom planering och byggande. Som en del av vår service tar vi hand om byggnads- och konstruktionsplaner, konstruktionsritning, tillståndsritningar och nödvändiga tillståndsansökningar. Vi jobbar både med ny- och ombyggnation. Till våra projekt hör egnahemshus, bastun, hallar och garage – vad än du har tänkt att bygga. Som byggnadsexperter är vi kapabla att genomföra olika projekt enligt kundens behov. Förutom planering, erbjuder vi kompetenta ledningstjänster för ditt projekt.

teknisk ritning -ikon

Konstruktionsplanering

Vi gör konstruktionsplaneringsjobb både för ny- och ombyggnationsprojekt. I planeringen ingår hållfasthetsberäkningar samt noggranna konstruktionsritningar.

Läs mer
husets byggnadsritning -ikon

Byggnadsplanering

Vi planerar fungerande byggnader som uppfyller krav utsatta i bestämmelser enligt kundens önskemål.

Läs mer
penna, papper och linjal

Ansvarig arbetsledare

Vid behov sköter vi ditt projekt från början till slut. Vi erbjuder professionell arbetsledning för ditt byggprojekt.

Läs mer
skyddshjälm och glas -ikon

Byggande

Vi jobbar både med nybyggnationer och saneringsprojekt. Vi tjänar även i krävande förhållanden.

Läs mer

Professionell service även i krävande projekt

Som experter i byggande genomför vi planering och byggande av ditt projekt, vare sig det är frågan om nybyggnation eller saneringsprojekt. Vi har mångsidig erfarenhet och tjänar även i krävande förhållanden.


Vårt företag har en expertis som utformats under mer än tio år som vi varit verksamma. Med hjälp av vår omfattande yrkeskunskap, sköter vi planering, arbetsledning och byggande av ditt projekt enligt dina önskemål – just var du behöver och när du behöver. Bekanta dig med vårt tjänsteutbud och fråga mer ifall du inte hittar information över den byggtjänst du söker. Vi kan antagligen hjälpa till i vilket fall som helst.

Lösningar enligt kundens behov

Som ett litet företag är vi alltid nära kunden och tar flexibelt hänsyn till dina behov. Vi sköter hela ditt projekt från början till slut med alla eventuella steg – eller endast de delar du önskar. Vi gör både omfattande projekt samt delar av större helheter. Inget jobb är för litet eller för stort för oss. Vi är stolta över det vi gör och vi vill vara det även i fortsättningen. Vår målsättning är att möta kundens förväntningar varendaste gång och lämna efter oss enastående resultat. Vi vill skapa goda och hållbara lösningar som tjänar just dina och din familjs behov.

Till din hjälp i
allt byggande

J-Rak Oy Ab erbjuder omfattande och mångsidiga konstruktionsplanerings-, byggnadsplanerings- och byggtjänster i Pargas och hela Egentliga Finland. Vi berättar gärna mer om våra tjänster. Ta kontakt per telefon, e-post eller med hjälp av formuläret som du hittar på denna sajt, så pratar vi mer.

Ta kontakt med oss då du behöver en byggnadsexpert!

* Obligatoriskt fält